Bilder säsongen 2011

Klicka på bilderna för att se fler racebilder

Testhelgen i april tillbringade jag på postering nr 5 eftersom jag jobbat lite på "egen hand" och lyckats skära av en sena och en nerv i mitt vänstra pekfinger. Doktorns order var: ingen racing förrän till andra racet. Visserligen fick jag se många racingbilar, men blev himla sugen på att själv ratta rosa faran runt Kinnekulle Ring.

Premiären skulle egentligen ha gått av stapeln utan mig, men vi fixade till en skena till mitt pekfinger så att jag inte skulle kunna slita av senan och sedan var det bara att gasa. Eftersom vi bestämt så sent (tisdag före race) var inte bilen helt klar vilket syntes på mina tider. Jag fick inga bra startpositioner men lyckades ändå ta två tredjeplatser denna helg.

Tillbaka på Kinnekulle igen. På kvalet lyckades jag inte få till någon bra tid utan fick starta från sjätte plats. Starten gick inte så bra utan jag fick börja jaga de andra i täten. Nu kände jag att de ändringar vi gjort efter kvalet gav utdelning, bilen kändes helt underbar och tog kurvorna precis som jag ville, det var som att köra en ny bil, en härlig känsla. Tyvärr tog racet slut redan efter 4 varv när jag inte kunde undvika Henric Skoog när han snurrade precis framför mig. Resultatet blev en helt intryckt front och hjälp ner i depån. En febril verksamhet tog vid och vi lyckades med hjälp av Olàrs hjälp dra ut fronten och sätta dit en ny kyl, vilka fantastiska mekaniker! Tiden var knapp och vi hann tyvärr inte ställa framhjulen utan jag gick ut med 14 mm toe in på framhjulen vilket märktes mycket väl på rakan där jag inte hade en chans att hänga med. Racet slutade på en femteplats vilket jag var mycket nöjd med. Ligger just nu trea totalt i cupen. Nu var det dags att åka hem och skruva igen. Tur att det finns två donatorer hemma på verkstaden så att vi kan få ihop bilen igen.

 

 

I

16-17 april 2011

29 april - 1 maj 2011

3 - 5 juni 2011

Mina sponsorer

Martinsson Express Snabbast i stan

8 - 10 juli 2011